Klantenservice

Betalen

Je kunt bij ByWilma op de volgende manieren afrekenen.

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Dat is betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Bestellingen die betaald zijn met iDEAL, worden binnen 24 uur naar je verzonden.

Vooruit betalen
Kies je voor vooruit betalen via overboeken, dan krijg je van ons een mail met daarin alle gegevens die je nodig hebt om je betaling aan ons over te maken.
Bestelling die via een overboeking worden betaald, worden pas verzonden zodra het geld op onze rekening is ontvangen. Je moet rekening houden met een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.

Verzenden

Je kunt bij ByWilma gebruik maken van de volgende verzendmogelijkheden.

Brievenbuspost
Bestellingen tot 2 kilo die door de brievenbus passen, kun je laten bezorgen via brievenbuspakketje € 3,95 per bestelling. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten in vergelijking met pakketpost. Bijkomend voordeel is dat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Brievenbuspost is echter niet verzekerd tegen diefstal of verlies. Hoewel wij hier nog nooit problemen mee hebben gehad, kun je beter voor pakketpost kiezen als je geen risico wil lopen.

Pakketpost
Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden per pakketpost verzonden. Dit kost € 6,95 via PostNL. De bezorger komt tot 2x toe bij je langs om het pakket aan te bieden. Mocht je onverhoopt beide keren niet thuis zijn, dan wordt je pakketje naar de dichtstbijzijnde afhaal locatie gebracht. Je kunt je bestelling dan ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

*Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst en waarvan de betaling is ontvangen, worden binnen 24 uur verwerkt.

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelde artikel(en), dan kun je deze binnen 7 dagen na ontvangst retourneren aan ByWilma.
Je dient een retourzending vooraf per e-mail aan info@bywilma.nl te melden.

Retourneren kan alleen onder volgende voorwaarden:
Je zorgt voor een deugdelijke verpakking.
Artikelen worden volledig, inclusief alle accessoires en in de originele verpakking geretourneerd.
Stuur een kopie van de pakbon mee, of een vermelding met naam en ordernummer.

Terugbetaling
Als je je rekeningnummer vermeldt hebt op de pakbon, dan storten we de waarde van het geretourneerde artikel zo snel mogelijk op je bank (uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen). Anders maken we een tegoedbon voor je aan die je bij je volgende bestelling kunt gebruiken.

Verzendkosten retourzending
De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico over de retourzending. Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd of door ondeugdelijke verpakking beschadigd zijn, worden door ons niet geaccepteerd. Vraag om een verzendbewijs en bewaar deze goed. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden wel gecrediteerd.

Retouradres:
ByWilma
Burg. Schefferstraat 4
4241 CZ Arkel

Foutieve levering
Ondanks al onze goede zorg, kan er bij ons ook wel eens iets mis gaan. Mocht je bestelling beschadigd zijn of heb je een verkeerd artikel ontvangen, laat ons dit zo snel mogelijk weten. Wij zorgen dan snel voor een passende oplossing.

Prijzen

Alle genoemde prijzen bij ByWilma zijn exclusief eventuele verzendkosten. ByWilma is vrijgesteld voor de B.T.W..