Algemene Voorwaarden

Bestellingen
Als u een bestelling plaatst, krijgt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling afmaakt. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur.
Krijgt u geen bericht via de e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan. Neem dan even contact met mij op via info@bywilma.nl.

Minimum orderbedrag
Er geldt geen minimum bestelbedrag.

Voorraden
Deze webwinkel heeft een voorraadmodule. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad. Mocht een door uw besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u dit bedrag terug.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn vrijgesteld van btw.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummer NL52RABO0106600567 ten name van bywilma.nl). De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Is de betaling niet binnen 14 dagen na de besteldatum bijgeschreven op de bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan de bestelling contant afrekenen. U kunt dit aangeven als u een bestelling plaatst.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven worden de bestellingen op werkdagen binnen 48 uur bij het postkantoor afgegeven. U ontvangt een mail als uw bestelling verstuurd wordt.

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via PostNL.
Pakketpost € 6,95 of als brievenbuspakketje met track en trace code € 3,95
Bywilma.nl is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via PostNL.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn volgens het PostNL tarief, u vindt deze ook op de site.

Aanbiedingen
De aanbiedingen/acties van bywilma.nl zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Privacy
Persoonsgegevens worden in het klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Voor meer informatie kunt u de privacyovereenkomst raadplegen.

Maat- en kleurverschillen
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie
U kunt de producten binnen 8 dagen ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact met mij op. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag retour binnen 3 werkdagen op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Niet tevreden?
Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 5 werkdagen contact met mij op. Wij zullen dan samen naar een oplossing zoeken.